DE MENSEN ACHTER NEUF

Rex Neve studeerde oenologie in Bordeaux. In 1987 was hij de jongste Nederlandse vinoloog en een van de eerste Nederlandse wijnmeesters. Sinds 1991 oprichter /eigenaar van wijnhandel Chabrol Wines. In hetzelfde jaar van de opening van Bistrot Neuf opende hij in 2009 een tweede Chabrol op de Amsterdamse Overtoom.Voordat hij Chabrol begon werkte hij in gerenommeerde horecazaken. Na ruim 21 jaar is Chabrol nog steeds toonaangevend in zijn branche. Met een neus voor topkwaliteit, tomeloze passie en de nodige bravoure importeert Rex grappa, cognac en natuurlijk wijn en draagt hij met liefde zijn kennis over aan zijn collega’s in Bistrot Neuf.

Sinds 2003 is Robert Peppelenbos eigenaar van Restaurant Stout! op de Haarlemmerstraat 73 en in 2009 heeft hij Bistrot Neuf mede opgericht. Daarnaast is hij mede eigenaar van (catering)bedrijf CulinairExpert waarbij hij op strategisch, structureel en operationeel niveau bedrijven helpt met het opzetten van het totale food concept. Om zijn brede kennis wordt Robert vaak gevraagd mee te denken met mondiale vraagstukken zoals duurzaamheid, vegetarisch eten en bewust (horeca) ondernemen. Robert is een horeca ondernemer in hart en nieren, een organisatietalent met creatieve gave, een fakkeldrager, motivator en een culinair liefhebber.

Gastheer pur sang Maarten Vandenbooren, en chefs Pascal Tooms en Thijmen Veenman voeren het concept Neuf met verve uit. Hun team bestaat uit een aantal hardwerkende enthousiaste horeca mensen met passie voor het vak en die zich goed kunnen verplaatsen in de wensen van de gasten.

  
volg ons op FacebookreserverenEnglishFrançais