Reserveren
Bistrot Neuf Haarlemmerstraat 9, 1013 EH Amsterdam 0031 (0) 20 400 32 10

TableBooking
  Agenda

  BACCHUS WIJNFESTIVAL

  Een goed glas wijn is lekker, maar in combinatie met het onvervalste festivalgevoel is het natuurlijk nog veel beter. Voor het vijfde jaar op rij wordt het Amsterdamse Bos omgetoverd tot een waar wijn-walhalla. Veel wijnmakers en inkopers zullen hier hun beste wijnen presenteren. Daarnaast wordt er passend eten geserveerd, zullen er bands en dj’s zorgen voor muzikaal vermaak en zijn er ook genoeg activiteiten voor jong en oud.

  Chabrol Wines is deelnemer vanaf jaar 1 en dit jaar is ook Bistrot Neuf van de partij. Wij gaan een stukje Frankrijk creëren met oesters, escargots in heel veel knoflookboter en stokbrood. De Franse chansons vliegen je om de oren en er is ook ruimte voor een ouderwets potje jeu de bouls. Dus, a bientôt?

  Kom het weekend vieren op 8, 9, 10 of 15, 16 en 17 juni op Bacchus Wijnfestival. Kaarten zijn verkrijgbaar bij onze buren Chabrol Wines.
  http://www.bacchuswijnfestival.nl/
  http://www.bacchuswijnfestival.nl/bistrot-neuf/
  http://www.bacchuswijnfestival.nl/chabrolwines/


  RIESLINGWEEKS

  Voor de achtste keer organiseren restauranteigenaren en wijnhandelaren samen met het informatiebureau voor Duitse wijn, de Rieslingweeks. Riesling is een van de beste witte druiven ter wereld. Deze druif is veelzijdig en perfect voor absolute kwaliteitswijnen. Het is daarom zeker terecht dat Riesling ook wel de ‘koning van de witte druiven’ wordt genoemd.  Van 1 tot en met 17 juni staat de Riesling centraal in veel restaurants en wijnwinkels. Tijd voor een (hernieuwde) kennismaking dus!

  In deelnemende restaurants kunt u genieten van een fantastisch 3-gangenmenu incl. bijpassende Riesling-wijnen voor slechts € 45, -. Bistrot Neuf biedt trouwens deze week ook 10 prachtige Riesling-wijnen per glas aan… Proeven dus!

  Ons eigen Riesling-menu met bijpassende wijnen kan worden bekeken op https://www.heerlijk.nl/riesling/detail/fijnste-franse-restaurant-van-nederland-2017/1024

  Reserveringen kunnen worden gemaakt via www.heerlijk.nl/rieslingweeks


  ZANDVOORT CHABROL WIJNBAR-AAN-ZEE

  Chabrol is deze zomer ook aan de kust te vinden. In de nieuwe strandtent Barefoot Cottage in Zandvoort (tent 8) heeft Chabrol een klein paviljoen waar je de gehele zomer van onze wijnen kan genieten. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is het wijnpaviljoen geopend. Op de andere dagen wordt de wijn bij Barefoot zelf geserveerd.


   

  Past Events

  Winter Fair”: an event organized with the entire Haarlemmerstraat, no cars or bikes allowed this day and many entrepreneurs put a market stall out to offer their products on the street.
  https://www.facebook.com/events/306076776576808/

  “Neuf komt uit zn Oeuf and Food Fair”: an event based on Neuf’s 8th “Birthday”, We offer a special menu with our signature dishes en live French Jazz music is played in the restaurant.
  https://www.facebook.com/events/348496672251432/