U ontvangt het menu kant en klaar: het hoeft thuis alleen nog opgewarmd te worden. Instructies, menukaart & muzikale begeleiding krijgt u erbij! Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Maak hieronder uw keuze:
Voorgerechten
Huisgemaakte Paté, geserveerd met gekarameliseerde zilveruitjes en croutons
Homemade pâté with apricots and pistachio with caramelized silver onions and croutons
Bouillabaisse geserveerd met rouille en Gruyère
Bouillabaisse’ Traditional fish soup served with rouille and Gruyère cheese
Strüdel met rode biet, gepofte kastanje, pompoen en knolselderij crème (V)
Strüdel with red beetroot, roasted chestnut, pumpkin, lettuce and celeriac cream (V)
Hoofdgerechten
Confit de canard met witte bonen cassoulet met gevogelte saucijsjes
Confit duckleg with white bean cassoulet with poultry sausage
Langzaam gegaarde Skreifilet, prei stampot met saffraan saus en Hollandse garnalen
Slow moderated Skrei (cod)fillet with potato/leek stew, saffron sauce and Dutch shrimps
Ravioli met spinazie, Forestières saus met Madeira, Rouvener kaas en hazelnoot
Ravioli with spinach, Forestières sauce with Madeira, Rouvener cheese and roasted hazelnut (V)
Desserts
Chou met hazelnoot praliné mousse en chocola
Chou (profiterole) with praliné mousse of hazelnuts and chocolate
White chocolate mousse, mandarin compôte, Dutch cookie crumble
Franse kazen 3 soorten met vijgenjam en croutons
French cheese selection served with figs compôte and croutons
Menu à la Carte
Alle bovenstaande gerechten zijn ook à la carte te bestellen. U ontvangt de gerechten naar wens warm mee, of verpakt met instructies om (later) thuis op te warmen.
Kleine Steak Tartaar met peterseliemayonaise €10.5
Small Steak Tartare served with parsley-mayonnaise
Confit de canard met witte bonen cassoulet met gevogelte saucijsjes
Confit duckleg with white bean cassoulet with poultry sausage
Halve of hele kreeft met tomaat, basilicum en piment d’Espelette €21.5/42.5
Half or whole lobster with tomato, basil and piment d’Espelette