Reservation
Bistrot Neuf Haarlemmerstraat 9, 1013 EH Amsterdam 0031 (0) 20 400 32 10


PaasBrunch

Bestel deze heerlijke, goedgevulde brunch box voor 2 inclusief wijn voor maar €65. U kunt de box bestellen voor zondag 4 april of maandag 5 april. Heeft u dieetwensen of wilt u vegetarisch brunchen? Laat het ons weten! 

Schuif lekker aan en geniet van onze heerlijke uitgebreide Paas brunch box vol zoete en hartige lekkernijen. Hij is goedgevuld met broodjes, huisgemaakte filet americain en truffel-eiersalade, koud gerookte zalm met crème fraîche, heerlijke kreeftenbisque of aspergesoep, huisgemaakte jam & Champagne sabayon met bramen en een quiche naar keuze. En omdat een feestelijke brunch vraagt om bubbels en zit er ook een heerlijke fles Crémant de Bourgogne bij!

Wij doen al het werk, u hoeft alleen de soep en de quiches nog op te warmen. De menukaart, bereidingswijze & muzikale begeleiding krijgt u erbij!


BoozyBrunch

Make it a Boozy brunch!

Brunchen wordt tegenwoordig schaamteloos gecombineerd met cocktails en wij snappen wel waarom! Wat dacht je van de French ’75? Met Tanqueray en Cointreau? Of maak van jouw Crémant de Bourgogne de bekendste breakfastbubble: de Mimosa of een heerlijk frisse Burgundian Mojito

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een paar heerlijke cocktails met een Franse slag op de kaart gezet om jouw Paasbrunch echt een feestje te maken! Alle ingrediënten, instructies en feestelijke garnituur worden erbij geleverd.


NeufHistoires