Reservation
Bistrot Neuf Haarlemmerstraat 9, 1013 EH Amsterdam 0031 (0) 20 400 32 10

NeufTake Away


TakeAway

Elke dag geopend van 15:30 – 20:30
Kies hieronder van onze a la carte kaart of stel uw eigen 3-gangen diner samen voor €29,50.

Haal uw bestelling af op de Haarlemmerstraat of laat het warm thuis bezorgen via Thuisbezorgd of Uber Eats. Bekijk de menukaart hieronder.

Speciale wensen, een uitgebreide lunch of een chef aan huis? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden


KeuzeMenu

Alle gerechten ook los te bestellen

3-gangen 29,50

U ontvangt het menu kant en klaar thuis. Binnen een handomdraai zet u een Bourgondisch diner op tafel. Het hoeft alleen nog opgewarmd te worden. De menukaart, bereidingswijze en muzikale begeleiding en wijnadvies krijgt u erbij!

Maak hier een keuze uit de volgende gerechten:


Voorgerechten menu Les Entrées

Huisgemaakte Paté met abrikozen en pistache
Homemade Paté with apricots and pistache 
Terrine van grietfilet met spinazie, wortel en tomatensalsa
Terrine of Brill with spinach, carrot and tomato salsa
Klassieke Franse uiensoep geserveerd met kaas croûton
Classic French onion soup served with cheese croûton

Voorgerechten menu Les Entrées

Huisgemaakte Paté met abrikozen en pistache
Homemade Paté with apricots and pistache 
Terrine van grietfilet met spinazie, wortel en tomatensalsa
Terrine of Brill with spinach, carrot and tomato salsa
Klassieke Franse uiensoep geserveerd met kaas croûton
Classic French onion soup served with cheese croûton

Dessert menu Les Desserts

Alle gerechten zijn ook los te bestellen 
Pure chocolademousse met seizoensfruit
Dark chocolate mousse with seasonal fruits
Cheesecake met fruit
Cheesecake with fruit
Assortiment Franse Kazen geserveerd met vijgen compôte en croûtons
French cheese platter served with fig compôte and croûtons

Menuà La Carte

Kleine Steak Tartaar met peterselie mayonaise 
€10,50
Small Steak Tartare served with parsley mayonnaise
Grande Bouillabaisse met mosselen en rouille 
€15,00
Big bouillabaisse with mussels and rouille
Halve kreeft met tomaat, piment d’espelette en basilicum met ovenaardappel 
€21,50
Half Canadien lobster with tomato, piment d’espelette and basil with oven potato
Hele kreeft met tomaat, piment d’espelette en basilicum overaardappel 
€41,50
Whole Canadien lobster with tomato, piment d’espelette and basil with oven potato
Grande Steak Tartaar met overaardappel en mayonaise 
€17,50
Steak Tartare served with ovenaardappel and mayonnaise
Coq au Vin Blanc
€18,50
Chicken leg stew white wine
Boeuf Bourguignon met kriel 
€18,50
Traditional French Beef Stew
Hertenstoof met rode kool, stoofpeer en mousseline 
€18,50
Stew of Venison, red cabbage, cooking pear and mashed potato

Extra'sSpecialités

Oesters “Wild Atlantics” n.3, Ierland 12 stuks
€20,00
Oysters “Wilde Atlantics” n.3, Ireland 12 pieces
Epi brood van Niemeyer met gezouten boter
€4,50
French bread with salted butter
Lucques olijven/olives
€4,50
Groene, knapperige, jonge olijven uit de Languedoc-Rousillon streek
Kaviaar “Asetro Amour” 50 gram
€100,00
Geserveerd met blini’s en creme fraiche
Huisgemaakte Limoncello
€15,00
Beugelfles 0,5l
Frans Borrel Plateau (voor 2 personen)
€30,00
Huisgemaakte Paté, Charcuterie, Franse kazen en vers brood met gezouten boter

WinesLe Vins

Mousseux

 “Le Facteur” Vouvray Brut Nature – Fabien Brutout, Loire (Chenin Blanc) 2018
€20,00
Een heerlijke strakdroge chenin blanc in een oxidatieve stijl met tonen van honing, citrus, appel en amandelen.
“ Exilé” Rosé – Lise en Bertrand Jousset, Monthlouis-sur-Loir (Gamay)
€25,00
Gevaarlijke lekkere biologische rosé bubbel vol rood en fris fruit met een aangenaam bittertje toe.
Champagne Brut Nature – Christophne Mignon (Pinot Meunier)
€50,00
Biodynamische Champagne met tonen van fruit, witte bloemen en toast, afgemaakt met een subtiele kruidigheid en intense mineralen.

Blanc

“L’Echo” Vincent Roussely, Loire (Sauvignon blanc)
€20,00
Licht, citrus en groenige tonen met een subtiele romige rijpheid.
“L’Orée de La Berterie” Domaine de la roche bleue, Coteaux-du-Loir (Chenin Blanc)
€27,50
Biodynamische knaller van een Chenin. Rijk aan frisse en fruitige tonen met honing en vol met herfstachtige aroma’s zoals paddestoelen.
Macon Fuissé – Domaine Thibert-Miranda, Bourgogne (Chardonnay)
€25,00
Heerlijke soepele Mâcon met haar warme zomerfruit- en citrustonen. Lichte houtrijping,  met een mooi botertje.

Rouge

Fleurie – Christophe Pacalet, Beaujolais (Gamay)
€25,00
Frisse, lichte rode wijn, vol rood en donker klein fruit. Mooie mineralen met op de achtergrond wat stoere leerachtige tonen.
“Le Versant” Mitjaville, Bordeaux 2018 (Merlot, Cab. Sauvignon, Cab. Franc)
€25,00

Vintage karakter met ruige tannines, donker fruit en diepe structuur. Jonge krachtpatser uit de Côtes de Castillon, naast St. Emilion. 

NeufHistoires