Reserveren
Bistrot Neuf Haarlemmerstraat 9, 1013 EH Amsterdam 0031 (0) 20 400 32 10

TableBooking
  Event WijnSpijs Wandeling PHOTO

  WijnSpijs-wandelingmet Bistrot Neuf!

  Amsterdam, Oktober 14

  De WijnSpijs Wandeling is een culinaire wandeling op zondagmiddag 14 oktober en Bistrot Neuf doet mee! Van 12:00 uur tot 17:00 uur ontdek je de leukste restaurants van Amsterdam. Elk restaurant serveert een signature dish met een bijpassend glaasje wijn. Lekker genieten, bijkletsen, inspiratie op doen en een frisse neus halen met je eigen gezelschap en in je eigen tempo – dat is de WijnSpijs Wandeling.

  14 oktober is Amsterdam aan de beurt en dit keer zijn de haarlemmerstraat en het gebied rond het IJ het decor voor het leukste culinaire uitje op de zondagmiddag. Hierin mag Bistrot Neuf natuurlijk niet ontbreken. 

  Lijkt het jou leuk om het happen en stappen te combineren met de leukste buurt van Amsterdam? Schrijf je dan snel in voor de WijnSpijs Wandeling via https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/amsterdam/


  Restaurantweekbij Bistrot Neuf

  24 september t/m 10 oktober

  Twee keer per jaar staat Amsterdam tijdens de restaurantweek in het teken van culinaire hoogstandjes in de beste restaurants. In deze week kun je tegen speciale kortingsprijzen terecht in restaurants van alle niveaus, zelfs de met een ster bekroonde restaurants hebben de deuren open staan om ontdekt te worden. Bistrot Neuf doet dit jaar ook mee. 

  Het idee is simpel: eet, drink en geniet. En door de gereduceerde prijzen is het nog leuker om nieuwe restaurants te ontdekken of om een keer in dat ene restaurant te dineren, wat normaal toch net boven je budget ligt.

  Reserveren kan vanaf een maand van tevoren en wees er snel bij, want met name de sterrenrestaurants zijn vaak al snel volgeboekt. En ook bij Bistrot Neuf gaan de tafels hard.

  Wil je weten welke restaurants er nog meer mee doen met de restaurantweek of wil je meteen een tafel bemachtigen bij Bistrot Neuf? Ga dan naar: https://www.restaurantweek.nl/lang/en

  Restaurant Week in Amsterdam

  Bistrot Neuf Event Birthday September

  AnniversaireBistrot Neuf

  September 9

  We behalen dit jaar de magische leeftijd van 9 jaar en dat laten we natuurlijk niet stilletjes voorbijgaan. Het weekend van 8 en 9 september staat daarom in het teken van feest!

  We hebben een heerlijk menu voor u samengesteld en de wijnkeuze is -zoals altijd- reuze om de avond compleet te maken. Een Gypsy Jazzband zorgt voor live muzikaal vermaak en u krijgt een blijvende herinnering aan Neuf mee de deur uit.

  Voor slechts €59,50 geniet u van al onze klassiekers en een heerlijk glas bubbels bij aankomst. Vier jij dit feestje met ons mee?

  Tijden:

  • Zaterdagavond aanvang 18:00 – 19:00 uur
  • Zondagmiddag aanvang 13:00 – 14:00 uur

  (Let op: zondagavond na 20:00 uur is Neuf gesloten voor een besloten feest)

  Reserveren kan via www.bistrotneuf.nl of bel naar 020-4003210


  BacchusWijnfestival

  BACCHUS WIJNFESTIVAL

  Een goed glas wijn is lekker, maar in combinatie met het onvervalste festivalgevoel is het natuurlijk nog veel beter. Voor het vijfde jaar op rij wordt het Amsterdamse Bos omgetoverd tot een waar wijn-walhalla. Veel wijnmakers en inkopers zullen hier hun beste wijnen presenteren. Daarnaast wordt er passend eten geserveerd, zullen er bands en dj’s zorgen voor muzikaal vermaak en zijn er ook genoeg activiteiten voor jong en oud.

  Chabrol Wines is deelnemer vanaf jaar 1 en dit jaar is ook Bistrot Neuf van de partij. Wij gaan een stukje Frankrijk creëren met oesters, escargots in heel veel knoflookboter en stokbrood. De Franse chansons vliegen je om de oren en er is ook ruimte voor een ouderwets potje jeu de bouls. Dus, a bientôt?

  Kom het weekend vieren op 8, 9, 10 of 15, 16 en 17 juni op Bacchus Wijnfestival. Kaarten zijn verkrijgbaar bij onze buren Chabrol Wines.
  http://www.bacchuswijnfestival.nl/
  http://www.bacchuswijnfestival.nl/bistrot-neuf/
  http://www.bacchuswijnfestival.nl/chabrolwines/

  BACCHUS-WIJNFESTIVAL

  Riesling Weeks 2018

  RieslingWeken

  RIESLINGWEEKS

  Voor de achtste keer organiseren restauranteigenaren en wijnhandelaren samen met het informatiebureau voor Duitse wijn, de Rieslingweeks. Riesling is een van de beste witte druiven ter wereld. Deze druif is veelzijdig en perfect voor absolute kwaliteitswijnen. Het is daarom zeker terecht dat Riesling ook wel de ‘koning van de witte druiven’ wordt genoemd.  Van 1 tot en met 17 juni staat de Riesling centraal in veel restaurants en wijnwinkels. Tijd voor een (hernieuwde) kennismaking dus!

  In deelnemende restaurants kunt u genieten van een fantastisch 3-gangenmenu incl. bijpassende Riesling-wijnen voor slechts € 45, -. Bistrot Neuf biedt trouwens deze week ook 10 prachtige Riesling-wijnen per glas aan… Proeven dus!

  Ons eigen Riesling-menu met bijpassende wijnen kan worden bekeken op https://www.heerlijk.nl/riesling/detail/fijnste-franse-restaurant-van-nederland-2017/1024

  Reserveringen kunnen worden gemaakt via www.heerlijk.nl/rieslingweeks


  WijnbarChabrol

  ZANDVOORT

  Chabrol is deze zomer ook aan de kust te vinden. In de nieuwe strandtent Barefoot Cottage in Zandvoort (tent 8) heeft Chabrol een klein paviljoen waar je de gehele zomer van onze wijnen kan genieten. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is het wijnpaviljoen geopend. Op de andere dagen wordt de wijn bij Barefoot zelf geserveerd.


   

  Past Events

  Winter Fair”: an event organized with the entire Haarlemmerstraat, no cars or bikes allowed this day and many entrepreneurs put a market stall out to offer their products on the street.
  https://www.facebook.com/events/306076776576808/

  “Neuf komt uit zn Oeuf and Food Fair”: an event based on Neuf’s 8th “Birthday”, We offer a special menu with our signature dishes en live French Jazz music is played in the restaurant.
  https://www.facebook.com/events/348496672251432/