Reservation
Bistrot Neuf Haarlemmerstraat 9, 1013 EH Amsterdam +31204003210

Vacatures

Join the team

Chef de Partie

Naithan & Enrico

Bij Bistrot Neuf wordt er elke dag met passie en vakmanschap gekookt. Alle klassieke recepten worden in eigen huis bereid en er is creatieve vrijheid in het wekelijks wisselende 5-gangen Menu Du Chef. Jouw input wordt op prijs gesteld en er is altijd ruimte om te groeien. Wil je werken in een gedreven, ambitieus en gezellig team? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving: Zelfstandigwerkend kok / Chef de Partie / Demi Chef de Partie aankomend Sous-Chef. Dienstverband: Fulltime (parttime of ZZP ook mogelijk) Arbeidsvoorwaarden: 4-daagse werkweek, flexibele werktijden, werken met de beste en verse producten, mogelijkheid tot zelfontplooiing en ondersteuning bij opleidingen en cursussen. Salarisloon: 2000 – 3000 euro (plus goede fooi per week) reiskostenvergoeding en overuren worden uitbetaald in vrije dagen.

Mail je CV en motivatie naar office@bistrotneuf.nl of loop binnen op de Haarlemmerstraat 9.

Bediening Medewerker

Bistrot Neuf Amsterdam, Frans restaurant Amsterdam, vacature Amsterdam, horeca, zelfstandig werkend kok, chef de partie, sous-chef gezocht, personeel gezocht, bedieningsmedewerker gezocht, gastheer gastvrouw gezocht, keukenpersoneel gezocht, horeca vacatures Amsterdam, horeca vacature Amsterdam fulltime, horeca vacature Amsterdam parttime, Amsterdam, restaurant Haarlemmerstraat, restaurant Haarlemmerbuurt, restaurant Jordaan, Amsterdam Centraal, Amsterdam Centrum, restaurant grachtengordel, finedining, wijnbar, diner, lunch Amsterdam, beste Franse restaurant Amsterdam, leukste restaurant Amsterdam, Bib gourmand Amsterdam, Michelin gids, gault & millau, beste wijnkaart Amsterdam

Word je er blij van om gasten écht in de watten te leggen en interesseer je je voor wijn en spijs combinaties? Lijkt het jou leuk om in een gepassioneerd team te werken met de mooiste wijnen en gastheerschap? Dan zoek je ons! 

Functieomschrijving: Gastvrouw / Gastheer / (bijbaan) Bedieningsmedewerker Dienstverband: Fulltime (parttime of ZZP ook mogelijk) Arbeidsvoorwaarden: Flexibele werktijden, veel mogelijkheden tot het vergroten van wijnkennis en vakmanschap. Ruimte voor zelfontplooiing en ondersteuning bij opleidingen en wijncursussen. Werken in een hecht en gezellig team. Salarisloon: 2000 – 3000 euro (plus goede fooi per week) reiskostenvergoeding en overuren worden uitbetaald in vrije dagen.

Mail je CV en motivatie naar office@bistrotneuf.nl of loop binnen op de Haarlemmerstraat 9.

Richard
"Wat een feest!"
Read More
Altijd weer een fenomenale plek. Neuf begrijpt sinds haar bestaan als één van de weinigen in Amsterdam dat de middag ook het moment kan zijn om eens goed aan tafel te gaan en meet zich daarbij aan plekken die eerder aan Parijs doen denken dan aan de eigen stad. De chef en zijn assistent weten goed wat ze doen, de gastheer en gastvrouw zijn kundig en gezellig (bedankt voor die mooie Medoc als aanbeveling naast de côte de boeuf) en de setting is perfect zo op een herfstachtige zondagmiddag. Om 14.30 uur aan tafel, wat een feest. Heerlijk gegeten en een fijne tijd gehad. Aanrader. Nu al zin om er snel weer aan te schuiven.
Jochem
"De bediening heeft onze avond geweldig gemaakt!"
Read More
Zo’n avond waar je van begin tot eind ontzorgt wordt. Alleen al het telefoongesprek om te reserveren was zo opgewekt en warm. Bij aankomst werden we goed ontvangen en werd er voor alles uitgebreid de tijd genomen. Het eten was geweldig, maar dat waren we bijna alweer vergeten omdat de gastheer onze avond zo fijn heeft gemaakt. We raakten er op de weg naar huis niet over uitgepraat. Derde keer dat we hier waren en we komen snel weer terug. Hier kunnen veel restaurants wat van leren. Dank!
Noortje
"Super leuke avond gehad"
Read More
Super lekkere Franse kaart, heerlijke wijn die door ervaren personeel zorgvuldig bij jouw wensen en de gerechten worden gematcht. Personeel weet waar ze het over heeft en Is erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als je een liefhebber bent van de Franse keuken en wijn! Er wordt ook veel wijn per glas geschonken en je mag altijd even proeven voordat je je glas bestelt.
Joop
"Fantastisch gegeten op zomerse avond"
Read More
Een heerlijke bouillabaisse gegeten op zomerse avond! Zoals altijd weer zalig gegeten bij Bistrot Neuf. Ook de bediening was weer top: vriendelijk, professioneel en gaf ons een uitstekend wijnadvies. Voor wie houdt van de traditionele franse keuken is Bistrot Neuf de plek in Amsterdam!.
Lotte
"Geweldig"
Read More
Bistrot Neuf heeft echt hun best gedaan om het terras prachtig te maken. Wat fijn dat we hier weer kunnen eten. Onze lunch, aspergesoep en asperges, was heerlijk en de wijn ook. Maar vooral de service was uitstekend. Het was mijn diploma uitreiking en ze hebben er een feest van gemaakt met vuurwerk en zoetigheid. Dank! We komen snel terug
Previous
Next

No products in the cart.