Team Bistrot Neuf is zeer verheugd de komst van onze nieuwe chef, José, aan te kondigen. José is een jonge...
Hoera, wij zijn gestegen in de Gault & Millau gids! Na vele jaren op de 13 punten te zijn blijven hangen,...
Valentijn Bij Bistrot Neuf Valentijnsdag 2023 Kom romantisch genieten in hartje Amsterdam op Valentijnsdag...
Star Wine List Bistrot Neuf op de lijst! Eindelijk! Een zoekmachine voor de leukste plekken van Amsterdam...
Riesling & Pinot Weeks De Riesling Weeks zijn inmiddels de Riesling & Pinot Weeks geworden en daar...
Bistrot Neuf heeft zich in de twaalf jaar dat het bestaat ontwikkeld tot een van de betere Franse restaurants...
Ieder jaar is het voor veel chefs in Nederland ontzettend spannend. Krijgen ze die Michelin ster? Of nog spannender:...
Ze staat bekend als één van de meest gerespecteerde wijnmakers van Bordeaux. Een ondernemende, energieke perfectioniste...
Het is de derde donderdag in november en dat betekent in de wijnwereld maar één ding: de Beaujolais Nouveau...
Nieuwe maatregelen Het hele land op de schop, toenemende besmettingen, nieuwe maatregelen en een dringend...
Domaine Marcel Deiss is opgericht in 1947. Na de tweede wereldoorlog keerde Marcel terug naar zijn geboortedorp...
Even kennis maken… De mossel is een eetbaar tweekleppig weekdier uit de zee. Het is een van de meest voorkomende...
Domaine Marc Kreydenweiss Een grote passie voor wijn, terroir en biodynamische landbouw. Op zoek naar de kern...
Het oogstseizoen gaat beginnen! Rijpe druiven op hun top, klaar om te evalueren in vloeibaar genot. Krommende...
Plateau de Fruits de Mer bij Bistrot Neuf Waan je in een zalige zomer aan de Franse kust met een traditioneel...
Bij ons in de Jordaan (Noord) Een kleine tour door onze prachtige buurt en waar beter te beginnen dan de meest...
Wat is Cognac? Cognac is een karaktervol wijndistillaat, altijd afkomstig uit de regio Cognac. De naam Cognac...
Oesters eten bij Bistrot Neuf in Amsterdam De oester is een weekdier, dat in ondiepe wateren van de oceaan...
De rekening alvast aanbetalen bij de reservering hadden we jaren terug niet kunnen bedenken. De zogeheten no-show...
Wat is een escargot? De escargot is een gekookte landslak en tevens de letterlijke vertaling van het woord...
Ieder jaar wordt traditiegetrouw gevierd, dat de nieuwe jaargang Haring klaar is om geconsumeerd te worden!...
Geen producten in de winkelwagen.