Onze keuken is de hele week vanaf 13:00 uur geopend. U kunt de hele dag aanschuiven en genieten van koude- en warme gerechten. Reserveren kan hier rechtsonderin en bekijk hier alvast de menukaart.
De Haarlemmerstraat heeft een perfecte ligging, middenin de geschiedenisrijke buurt De Jordaan en de Grachtengordel. Op een paar minuten loopafstand van het Centraal Station is het een ideale locatie om af te spreken op een locaal punt, of om even snel een hapje te eten op doortocht. Wist je dat je vanaf het Centraal Station in slechts 15 minuten op Schiphol Airport bent?
De Amsterdamse binnenstad is wereldberoemd, vooral vanwege de oude panden en de grachten. Op de rand van de grachtengordel op de Haarlemmerstraat zit ons restaurant gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Je vindt hier allerlei winkels variërend van onafhankelijke boetiekjes, gespecialiseerde winkels en kleine salons tot trendy maar betaalbare restaurants en bars en zelfs de oudste bioscoop The Movies in Amsterdam. Bovendien zorgt de constante stroom voorbijgangers voor een leuke middag mensen kijken. Op donderdagavond zijn de winkels tot 21.00 uur open, wat betekent dat je een middag winkelen perfect kan combineren met een hapje eten.
Magret de Canard 🤎 Op 55° graden gegaarde Eendenborst met een heerlijke lak van honing en kruiden, geserveerd met puree van rode kool, geconfijte spitskool en een jus van een eend zelf.
Begeleid hem met een mooi glas Grenache Noir van Jean-Philippe Padiè uit de Roussillon en de winter kan beginnen!
#menuduchef #magretdecanard #eendenborst #grenachenoir #roussillion #bistrotneuf #cuisinefrançaise #fransrestaurant #restaurantamsterdam #restaurant #elkedagopen #jordaan #finewines #frenchplates #winelovers #haarlemmerbuurt #amsterdamfood #joiedevivre #treatyourself #goodfood
Magret de Canard 🤎 Op 55° graden gegaarde Eendenborst met een heerlijke lak van honing en kruiden, geserveerd met puree van rode kool, geconfijte spitskool en een jus van een eend zelf.
Begeleid hem met een mooi glas Grenache Noir van Jean-Philippe Padiè uit de Roussillon en de winter kan beginnen!
#menuduchef #magretdecanard #eendenborst #grenachenoir #roussillion #bistrotneuf #cuisinefrançaise #fransrestaurant #restaurantamsterdam #restaurant #elkedagopen #jordaan #finewines #frenchplates #winelovers #haarlemmerbuurt #amsterdamfood #joiedevivre #treatyourself #goodfood
...
📢 Le Beaujolais Nouveau est Arrivé! 📢
Het is de derde donderdag van november en alle wijnliefhebbers onder ons weten wat dat betekent: de Beaujolais Nouveau is er weer!
De Beaujolais Nouveau is uniek omdat het zo snel na de oogst gedronken kan worden. Natuurlijk vaak een jonge fruitige eerste indruk, maar de kwaliteit van het huis en het jaar is al snel uit het glas te halen.
We hebben een primeur van onze favoriet Christophe Pacalet openstaan én een mooie zachte variant van Domaine de Thulon. Kom je hem proeven?
📢 Le Beaujolais Nouveau est Arrivé! 📢
Het is de derde donderdag van november en alle wijnliefhebbers onder ons weten wat dat betekent: de Beaujolais Nouveau is er weer!
De Beaujolais Nouveau is uniek omdat het zo snel na de oogst gedronken kan worden. Natuurlijk vaak een jonge fruitige eerste indruk, maar de kwaliteit van het huis en het jaar is al snel uit het glas te halen.
We hebben een primeur van onze favoriet Christophe Pacalet openstaan én een mooie zachte variant van Domaine de Thulon. Kom je hem proeven?
...
You had me at Calvados 🍏
Wist je dat ze bij Herout al sinds 1946 heerlijke Franse appeldistillaten produceren van 25 verschillende lokale appelsoorten? En de oudste bomen zijn maar liefst 65 jaar oud zijn? Fris en mooie fruitige appel-aroma`s en toch krachtig en rond: perfect om een diner mee af te sluiten 💚
#calvados #appeldistillaat #cider #vsop #heroutcalvados #normandy #normandycider #applecider #bistrotneuf #cuisinefrancaise #applecider #frenchrestaurantamsterdam #lunchamsterdam #dineramsterdam #cuisinefrancaise #joiedevivre #treatyourself
You had me at Calvados 🍏
Wist je dat ze bij Herout al sinds 1946 heerlijke Franse appeldistillaten produceren van 25 verschillende lokale appelsoorten? En de oudste bomen zijn maar liefst 65 jaar oud zijn? Fris en mooie fruitige appel-aroma`s en toch krachtig en rond: perfect om een diner mee af te sluiten 💚
#calvados #appeldistillaat #cider #vsop #heroutcalvados #normandy #normandycider #applecider #bistrotneuf #cuisinefrancaise #applecider #frenchrestaurantamsterdam #lunchamsterdam #dineramsterdam #cuisinefrancaise #joiedevivre #treatyourself
...
When life gives you Mondays, start with dessert 🍰
#dessert #dessertdujour #cremeux #chocolate #cuisinefrançaise #restaurant #amsterdam #restaurantamsterdam #elkedagopen #lunch #diner #uiteten #frenchplates #finewines #winelovers #haarlemmerbuurt #michelin #wijnbar #gaultmillau #frenchrestaurant #haarlemmerbuurt #jordaan
When life gives you Mondays, start with dessert 🍰
#dessert #dessertdujour #cremeux #chocolate #cuisinefrançaise #restaurant #amsterdam #restaurantamsterdam #elkedagopen #lunch #diner #uiteten #frenchplates #finewines #winelovers #haarlemmerbuurt #michelin #wijnbar #gaultmillau #frenchrestaurant #haarlemmerbuurt #jordaan
...
Vanaf 1 november zijn wij weer als vanouds 7 dagen per week vanaf 13:00 uur geopend. U kunt de hele middag binnenlopen voor koude- en warme gerechten: van een korte oester-pitstop tot een uitgebreid Menu Du Chef, en alles wat daar tussen in valt!
Ga naar link in bio voor de menu- en wijnkaart of om meteen te reserveren
🇫🇷
#bistrotneuf # elkedagopen #elkedaglunch #lunchamsterdam #warmelunch #latelunchamsterdam #cuisinefrançaise #restaurant #amsterdam #restaurantamsterdam #uiteten #frenchplates #finewines #winelovers #haarlemmerbuurt #michelin #wijnbar #gaultmillau #frenchrestaurant #haarlemmerbuurt #jordaan
Vanaf 1 november zijn wij weer als vanouds 7 dagen per week vanaf 13:00 uur geopend. U kunt de hele middag binnenlopen voor koude- en warme gerechten: van een korte oester-pitstop tot een uitgebreid Menu Du Chef, en alles wat daar tussen in valt!
Ga naar link in bio voor de menu- en wijnkaart of om meteen te reserveren
🇫🇷
#bistrotneuf # elkedagopen #elkedaglunch #lunchamsterdam #warmelunch #latelunchamsterdam #cuisinefrançaise #restaurant #amsterdam #restaurantamsterdam #uiteten #frenchplates #finewines #winelovers #haarlemmerbuurt #michelin #wijnbar #gaultmillau #frenchrestaurant #haarlemmerbuurt #jordaan
...
🎨Waar de stad haar deuren opengooit om liefhebbers onder te dompelen in kunst en cultuur, blijft onze toegewijde keukenbrigade tot in de late uurtjes staan om je te trakteren op heerlijke Franse lekkernijen! Onze keuken blijft open tot 2 uur ’s nachts en we onthullen een eigen expositie met meesterwerken van niemand minder dan Van Gogh himself. Deze unieke schilderijen schitteren alleen deze nacht in ons midden… Een unieke ervaring!
Kom langs in de nacht van 4 november en laat je betoveren door de magie van de stad en de kunst in onze gezellige bistrot 🥖
#bistrotneuf #lanuitdesmusees #museumnacht #museumnachtamsterdam #amsterdammuseumnacht #artinamsterdam #nightatthemuseum #amsterdamartscene #museumnightdining #nightdining #amsterdammuseumnightbites #fransrestaurantamsterdam #wijnbar #wijnliefhebbers #kunstliefhebbers
🎨Waar de stad haar deuren opengooit om liefhebbers onder te dompelen in kunst en cultuur, blijft onze toegewijde keukenbrigade tot in de late uurtjes staan om je te trakteren op heerlijke Franse lekkernijen! Onze keuken blijft open tot 2 uur ’s nachts en we onthullen een eigen expositie met meesterwerken van niemand minder dan Van Gogh himself. Deze unieke schilderijen schitteren alleen deze nacht in ons midden… Een unieke ervaring!
Kom langs in de nacht van 4 november en laat je betoveren door de magie van de stad en de kunst in onze gezellige bistrot 🥖
#bistrotneuf #lanuitdesmusees #museumnacht #museumnachtamsterdam #amsterdammuseumnacht #artinamsterdam #nightatthemuseum #amsterdamartscene #museumnightdining #nightdining #amsterdammuseumnightbites #fransrestaurantamsterdam #wijnbar #wijnliefhebbers #kunstliefhebbers
...
✨️ Some serious sweet revolutions going on over here...
Cremeux van chocola, gelei van gember, lemoncurd en amandel crunch, afgetopt met huisgemaakt (!) yoghurt ijs, geconfijte gember en saffraan 💛
✨️ Some serious sweet revolutions going on over here...
Cremeux van chocola, gelei van gember, lemoncurd en amandel crunch, afgetopt met huisgemaakt (!) yoghurt ijs, geconfijte gember en saffraan 💛
...
Alessio, one of our newest familymembers from Italy. Always sweet, never not working hard. Not to mention our amazing staff diners with your family recipes... Great to have you on the team 🙌
#TEAM #bistrotneuf #neufamsterdam #cuisinefrançaise #restaurant #restaurantamsterdam #fransrestaurantamsterdam #elkedagopen #lunchamsterdam #dineramsterdam #lunch #diner #uiteten #menuduchef #chefsmenu #plating #frenchplates #finewines #winelovers #frenchrestaurant #haarlemmerstraat #haarlemmerbuurt #jordaan #amsterdam #gaultmillau #starwinelist
Alessio, one of our newest familymembers from Italy. Always sweet, never not working hard. Not to mention our amazing staff diners with your family recipes... Great to have you on the team 🙌
#TEAM #bistrotneuf #neufamsterdam #cuisinefrançaise #restaurant #restaurantamsterdam #fransrestaurantamsterdam #elkedagopen #lunchamsterdam #dineramsterdam #lunch #diner #uiteten #menuduchef #chefsmenu #plating #frenchplates #finewines #winelovers #frenchrestaurant #haarlemmerstraat #haarlemmerbuurt #jordaan #amsterdam #gaultmillau #starwinelist
...