Reservation
Bistrot Neuf Haarlemmerstraat 9, 1013 EH Amsterdam +31204003210

Contactbistrot neuf

Onze keuken is iedere dag geopend van 15:30 uur tot 20:00 uur. 

U kunt bestellen tot 20:00 uur. Bel ons via: 0031 (0) 20 400 32 10 of mail ons via reserveringen@bistrotneuf.nl. Het Centraal Station Amsterdam is op loopafstand van het restaurant. Indien u met de auto komt kunt u voordelig parkeren bij IJdock.

Schrijf ons op Facebook of waardeer ons op Google Maps.

Voor administratie mail ons office@bistrotneuf.nl

U kunt betalen met Maestro, Visa, Mastercard, Amex en uiteraard contant.

A bientôt!

Toplocatie

De Haarlemmerstraat heeft een perfecte ligging, middenin de geschiedenisrijke buurt De Jordaan en de Grachtengordel. Op een paar minuten loopafstand van het Centraal Station is het een ideale locatie om af te spreken op een locaal punt, of om even snel een hapje te eten op doortocht. Wist je dat je vanaf het Centraal Station in slechts 15 minuten op Schiphol Airport bent?

Geschiedenis ontstaan Haarlemmerstraat

De Amsterdamse binnenstad is wereldberoemd, vooral vanwege de oude panden en de grachten. Veel gebouwen staan op de monumentenlijst en de hele grachtengordel staat sinds 1 augustus 2010 op de Unesco werelderfgoedlijst. Net om de hoek bij de grachtengordel zit op de Haarlemmerstraat Bistrot Neuf gevestigd in een prachtig monumentaal pandje.

De Haarlemmerstraat loopt in het verlengde van de Nieuwendijk in westelijke richting van het Singel tot aan de Korte Prinsengracht. Voor de stadsuitbreiding van 1593 stond de Haarlemmerpoort ter hoogte van het Singel. Na verplaatsing naar het westen kwam de Spaarndammerdijk binnen de omwalling te liggen en werd het eerste deel de Haarlemmerstraat.

Leukste straat van Amsterdam

De Haarlemmerstraat en -dijk is door bezoekers van de website NLstreets in 2011 uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. Deze hippe en eigenzinnige straat is dus perfect om urenlang zoekend, dinerend en bar-hoppend door te brengen.

Je vindt hier allerlei winkels variërend van onafhankelijke boetiekjes, gespecialiseerde winkels en kleine salons tot trendy maar betaalbare restaurants en bars en zelfs de oudste bioscoop The Movies in Amsterdam. In dit alternatieve winkelgebied vind je gegarandeerd iets bijzonders om na een dagje Amsterdam trots mee thuis te komen. Bovendien zorgt de constante stroom voorbijgangers voor een leuke middag mensen kijken. Op donderdagavond zijn de winkels tot 21.00 uur open, wat betekent dat je een middag winkelen perfect kan combineren met een hapje eten.

Contact Formulier:

    Geen producten in je winkelmand.